Dobrodošli u hotel Ami Budva Petrovac ★★★★★

Osjetite draž obogaćenog komfora.

Dolazak
Broj noćenja

Specijalna novogodišnja ponuda u hotelu Ami!

Novogodišnje praznike neponovljivim komforom, predivnim ambijentom i izuzetnim muzičkim programom.
Cijena aranžmana u trajanju od 3 dana / 2 noćenja na bazi polupansiona: 480,00 €
Za aranžmane plaćene do 15.12.2021. + 1 DAN GRATIS.
-Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u cijenu i naplaćuju se po osobi na dan
-Hotel zadržava pravo ograničavanja nekih od navedenih usluga, u zavisnosti od epidemioloških mjera

Naši sadržaji

Ponuda visokoluksuznih soba i apartmana i pristup kompletnom sadržaju Wellness and SPA, unutrašnjem i spoljnom bazenu, za cilj ima da se gost osjeća posebno i jedinstveno. U ponudi hotela je i potpuno opremljena konferencijska sala, kao i dječija igraonica.

Sobe i Apartmani

Restorani

Od savršenog doručka, ručka sa mediteranskim delikatesama, do večere vrhunskih italijanskih ukusa sa internacionalnim šmekom, isplanirajte Vaš momenat u jednom od naših restorana.

U Elixir baru uživajte u ukusu vrhunskih vina, visokokvalitetnih koktela, ekskluzivnih čajeva ili jednostavno u ukusu najkvalitetnije Julius Meinl kafe.

Spa - Hotel Ami Petrovac Budva

Spa & Wellness

Gostima je na raspolaganju Annina Welness & Spa koji sadrži unutrašnji bazen, finsku saunu, aromatičnu saunu, parno kupatilo, slanu sobu, teretanu i tuševe doživljaja. Naš SPA nudi najsavremenije masaže i tretmane lica i tijela luksuznom kometikom, kao i kozmetičke i frizerske usluge.

Sauna je prostorija za potpuno opuštanje, čiji je uticaj za zdravstveno stanje, a posebno na kardiovaskularni sistem, nemjerljiv.

Boravak u slanoj sobi pomaže da se ublaže simptomi respiratornih I dermatoloških problema, a pozitivno utiče i na cjelokupni imunitet organizma; umiruje nervni sistem, opušta i sprečava niz oboljenja.

Ako preferirate temperaturu nižu od temperature u finskoj sauni, parna kupatila imaju pozitivan uticaj na respiratorni sistem, blagotvorno djeluju na Vašu kožu i smanjuju bol kod reumatskih oboljenja.

Poslovi

U Hotelu AMI BUDVA PETROVAC vjerujemo u saradnju, povjerenje, poštovanje i mogućnost promjene kroz kreativnost i inovacije.

Cilj nam je da angažujemo ljude koji njeguju iste vrijednosti.

Naša kompanija Ljetopis Stars zapošljava kako građane Crne Gore tako i građane drugih zemalja po zakonima Crne Gore.

Ukoliko želite da postanete dio našeg tima pošaljite svoju biografiju na e-mail: hr@amihotel.me