Hotel AMI

O hotelu

Hotel Ami je idealno mjesto za jedinstvene trenutke opuštanja. Njegov prekrasan pogled na more nesumnjivo je jedna od atrakcija hotela.

Prepustite se čarima svih benefita i prednostiima koje nudimo. Osjetite draž obogaćenog komfora, a mi ćemo se postarati da se odmorite i opustite u našem hotelu koji obiluje luksuzom i elegancijom. Svaki trenutak, detalj i iznenađenje rezultat su strasti uložene u rad tima hotela Ami.

Lokacija

Hotel Ami Budva Petrovac, smješten je u Petrovcu, na fascinantnoj jadranskoj obali Crne Gore – najljepšem mjestu susreta zemlje i mora.

Kao dio Budvanske rivijere, na 19 km od kraljice crnogorskog turizma, Budve, Petrovac ima dobru konekciju i sa 2 internacionalna aerodroma, Aerodrom Tivat 43 km i 48 km Aerodrom Podgorica.

Smještaj

113 modernih soba i apartmana, opremljene italijanskim, visokokvalitetnim namještajem.

Prostrane sobe i apartmani sa elegantnim savremenim dizajnom opremljeni su sadržajima i uslugama potrebnim da bi Vaš boravak u našem hotelu bio nezaboravno iskustvo. Sigurnost gosta nam je jako važna, zbog toga je hotel potpuno opremljen najnovijom protivpožarnom tehnologijom.

Restorani

Uživat ćete u sjajnom kulinarskom iskustvu naših kuvara, u a la carte restoranu, sa italijanskim specijalitetima i modernim mediteranskim primjesama. Prepustite se malim zadovoljstvima odabranih italijanskih i lokalnih ukusa, sa internacionalnim šmekom.

Spa & Wellness

U Annina Spa & wellness nudimo bogat sadržaj i prostor posvećen opuštanju, osmišljen da preporodi tijelo i obnovi dušu. Ovo mjesto je oaza mira, gdje su Vaše misli relaksirane među toplim bojama i opuštajuće muzike.

Poslovi

U Hotelu AMI BUDVA PETROVAC vjerujemo u saradnju, povjerenje, poštovanje i mogućnost promjene kroz kreativnost i inovacije.

Cilj nam je da angažujemo ljude koji njeguju iste vrijednosti.

Naša kompanija Ljetopis Stars zapošljava kako građane Crne Gore tako i građane drugih zemalja po zakonima Crne Gore.

Ukoliko želite da postanete dio našeg tima pošaljite svoju biografiju na e-mail: hr@amihotel.me